Maatwerk voor de scherpste prijs | Topkwaliteit - 10 jaar garantie!

Garantie en herstel

Mocht er onverhoopt iets niet geleverd zijn zoals verwacht, of dat er een schade geconstateerd wordt, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Ons doel is om alles zo volledig en correct mogelijk af te leveren.

Garantie

Mocht er onverhoopt nadat u de keuken in gebruik heeft genomen iets gaan mankeren aan uw keukendeurtjes, lades of scharnieren, dan kunt u ons altijd raadplegen. In het geval van een defect worden nieuwe onderdelen per post nagezonden. De fabrieksgarantie is 10 jaar.

Afstellen

Onze keukendeurtjes worden tijdens de montage (door u zelf of door onze montageservice) precies afgesteld. Wanneer een kastje ietsje scheef staat, worden deuren links of rechts iets omhoog gedraaid om ze zo mooi te laten sluiten met de andere deurtjes of frontjes. Er kan op die manier nooit een hinderlijke kier ontstaan. Mocht deze afstelling naderhand ooit bijgesteld moeten worden, dan kunnen wij u hier over ook goed informeren. Het is niet veel werk en het resultaat is binnen de kortste keren weer zoals u gewend was.

Naleveren & herstellen

Mocht er tijdens de bezorging of montage iets door onze transporteur of monteur beschadigd worden, dan kunt u er zeker van zijn dat wij deze onderdelen voor onze rekening opnieuw leveren. Zoals gezegd streven wij naar een zo goed mogelijk eindproduct. Wij zijn ook uitgebreid verzekerd in het geval er iets anders dan de kast beschadigd mocht raken.

Algemene voorwaarden

Cookies

Privacybeleid

Copyright © 2019 keukengigant.nl