Maatwerk voor de scherpste prijs | Topkwaliteit - 10 jaar garantie!

Over Keukengigant

Sinds 2004 zijn we Nederlands grootste maatwerk en renovatie leverancier via internet. Vandaag de dag is de vraag naar nieuwe keukendeurtjes op maat enorm. Keukengigant.nl is ontstaan uit de onvrede van mensen over de verkoopwijzen in deze markt. Onduidelijke prijzen, verkopers die op provisie werken, in onze optiek is het allemaal onnodig. 

Keukengigant staat voor:

- Gespecificeerde, heldere prijzen
- De laagste prijzen! Wie bieden u een laagste prijsgarantie
- Hoogwaardige producten
- Service op maat, landelijk!
- Handige tools voor de Doe-Het-Zelver

En uniek in Nederland en België: online uw keuken renoveren: eenvoudig samenstellen en bestellen!

Met adviseurs in elke regio én 2 showrooms waar u onze oplossingen voor uw keuken kunt bekijken. Onze adviseurs zijn adviseurs die zelf de maten inmeten en werken niet op provisie!

Maatwerk voor uw keuken

Keukengigant neemt u zoveel of zo weinig werk uit handen als u zelf wilt. Kiezen, meten, monteren, bestellen; u kunt het allemaal zelf doen. En u hoeft er de deur niet voor uit. Met onzeonline configurator kiest en bestelt u precies wat u nodig heeft.

Persoonlijk advies

Weet u nog niet precies wat de juiste oplossing is voor uw keuken? Moet u alleen de keukenkastjes folie vervangen? of moet u uw gehele keuken verven en zoekt u een alternatief? Besteedt u de montage graag uit?

Ook dan staat Keukengigant voor u klaar. Maak een afspraak voor een persoonlijk advies bij u thuis. Onze adviseur adviseert u niet alleen over alle mogelijkheden, maar zal ook meteen alles opmeten. U kunt ook een bezoek brengen aan één van onze showrooms (in Purmerend, Hoofddorp en Breda).

Scherpe prijzen

Keukengigant biedt hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Goedkoper dan verkopers aan huis, keukenzaken en bouwmarkten. Door de scherpe prijzen zijn onze keukenoplossingen ook interessant voor klus- en timmerbedrijven, die veelvuldig rechtstreeks bij ons bestellen.

Bedrijfsgegevens Keukengigant

Vestigingsadres
Kwadijkerkoogweg 16a
1442 LA Purmerend
085 - 210 23 53
info@keukengigant.nl
Keukengigant is onderdeel van Kastengigant BV
KvKnr: 53170466
BTWnr: NL.8507.77.963.B01

Algemene voorwaarden

Cookies

Privacybeleid

Copyright © 2019 keukengigant.nl