Maatwerk voor de scherpste prijs | Topkwaliteit - 10 jaar garantie!

Voordelen keukengigant

De voordelen van Keukengigant op een rij:

 1. Wij zijn altijd goedkoper dan de speciaalzaken, ZZP-ers en bouwmarkten. Zo voordelig dat vele timmer- en renovatiebedrijven rechtstreeks bij ons inkopen. Profiteert u van dit voordeel! Berekent u snel en eenvoudig uw 'nieuwe' keuken!

  Laagste prijs garantie: Heeft u reeds een offerte, vraagt u bij ons een concurrerende offerte aan. Wij zijn altijd goedkoper.

 2. Open en eerlijk
  Wij hanteren vast lage prijzen. En nog belangrijker, onze adviseurs werken niet op provisie. Adviseren en inmeten is hun primaire taak. Wij zijn een door Thuiswinkel gecertificeerde webwinkel. Alle facetten van onze website voldoen aan hun strenge eisen.

 3. Hoge kwaliteit maatwerk
  Voor elke keuken leveren wij nieuwe keukenkastjes, lades, grepen en scharnieren. Alles wordt op maat gemaakt, dus voor elke keukenwens hebben wij een oplossing. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige folies en acryl van Duitse topkwaliteit. 

 4. Unieke 3D Configuratoren
  Wij hebben een drietal unieke 3D configuratoren gebouwd. U kunt uw gewenste deurfront combineren met een groot aantal decoren. Daarbij kunt u uw vloer- en wandkleur aanpassen om uw eigen situatie zo goed mogelijk na te bootsen.

 5. Korte levertijd
  Wij hebben een productietijd van 10 / 15 werkdagen voor de foliedeuren. 10 werkdagen voor meubelpaneel deuren. Voor de acrylkleuren geldt een productietijd van 5 weken.

 6. Makkelijke montage
  Het is heel gemakkelijk om zelf uw keukendeurtjes en ladefronten te verwisselen. Bekijkt u onze instructiefilmpjes.

 7. Inmeet- en montageservice
  Wij nemen u zoveel of zo weinig werk uit handen als u zelf wilt. Kiezen, meten, monteren, bestellen; u kunt het allemaal zelf doen of door ons laten uitvoeren. Aan u de keuze!

 8. 2 Showrooms
  Wenst u alle mogelijkheden eerst live te bekijken, dan kunt u onze showrooms in BredaHoofddorp en Purmerend bezoeken. Onze adviseurs zijn u graag van dienst.

 9. 10 jaar garantie!!
  Op al onze producten zit een minimale garantie van 10 jaar

 10. Online bestellen
  Voor het renoveren van uw keuken hoeft u de deur niet uit. Bij ons kunt u alles online bestellen!
  Ook ziet u direct wat de kosten zijn in onze online configurator.

 11. Persoonlijk advies
  Laat u zich graag persoonlijk adviseren over alle mogelijkheden? Onze adviseur komt graag bij u langs.

Algemene voorwaarden

Cookies

Privacybeleid

Copyright © 2019 keukengigant.nl