Maatwerk voor de scherpste prijs | Topkwaliteit - Standaard 5 jaar garantie!

Persoonlijk advies

De mogelijkheden van onze op keukenrenovaties zijn gigantisch. Heeft u speciale wensen of zoekt u de beste oplossing voor uw keuken? Laat u dan persoonlijk adviseren bij het renoveren van uw keuken.

Showrooms

Wilt u onze keukenrenovatie oplossingen het liefst met eigen ogen bekijken? Dan kunt u het beste één van onze showrooms bezoeken. Daar kunt u onze producten op uw gemak bekijken in allerlei opstellingen.

Onze medewerkers staan klaar om u te adviseren over alle mogelijkheden. Het is handig als u vooraf de maten van uw ruimte / keuken noteert, zodat we een idee hebben waarover we praten.

Persoonlijk advies bij u thuis

U kunt ook een afspraak maken met één van onze adviseurs bij u thuis. Zij kunnen u kleurenstalen tonen en u uitgebreid informeren over alle oplossingen in uw situatie mogelijk zijn.

Inclusief inmeetservice

Het voordeel van een bezoek aan huis is dat onze adviseur meteen de keuken kan opmeten. Wij nemen daarna ook de verantwoordelijkheid voor de juistheid van de maten. Niets is immers ergerlijker dan een product dat nét niet past.

Vergoeding van 25 euro

Na het adviesgesprek ontvangt u een op maat gemaakte offerte, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Omdat deze offerte geheel vrijblijvend is (u zit nergens aan vast én u hoeft er zelf de deur niet voor uit), vragen wij voor het persoonlijk advies inclusief inmeetservice een vergoeding van 25 euro voor onze gemaakte kosten.

Algemene voorwaarden

Cookies

Privacybeleid

Copyright © 2020 keukengigant.nl