Maatwerk voor de scherpste prijs | Topkwaliteit - 10 jaar garantie!

Klantenservice

Bereikbaarheid Keukengigant

U kunt onze klantenservice telefonisch bereiken op +31 085 - 210 23 53

  • Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en s’avonds van 19.00 tot 21.00 uur
  • Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur

U kunt ook per email contact met ons opnemen: info@keukengigant.nl


Offerte en speciale vragen

Lukt het niet om de door u gewenste keuken via de website samen te stellen? Of heeft u speciale maatwerk wensen? Vraag dan een offerte aan waarin u uw speciale wensen omschrijft. U kunt bij uw offerte-aanvraag ook een ontwerp van uw keuken of schets met afmetingen meesturen.

Persoonlijk advies

Laat u zich liever persoonlijk adviseren over de mogelijkheden van onze maatwerk diensten? Bezoek dan één van onze showrooms of maak een afspraak voor een persoonlijk advies bij u thuis. Onze adviseur adviseert u over alle mogelijkheden én kan ook meteen alles inmeten.

Bestelinformatie

Prijzen

Al onze prijzen worden inclusief 21% btw weergegeven.

Garantie en herroepingsrecht

Garanties worden door de fabrikanten van onze maatwerk producten afgegeven. Dit betekent dat u 10 jaar garantie op alle producten ontvangt. Deze fabrieksgarantie bepalingen gelden naast de wettelijke garantie, zoals ook is vastgelegd in de algemene voorwaarden thuiswinkel (art. 10)Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat men er in redelijkheid van mag verwachten.

Het herroepingsrecht geldt niet voor op maat gemaakte producten. Al onze producten worden speciaal voor u op maat gemaakt. Losse accessoires mag u retourneren mits ze ongebruikt en onbeschadigd zijn en indien mogelijk in de originele staat van de verpakking verpakt. Hiervoor geldt een herroepingstermijn van 14 dagen. Het reeds betaalde bedrag (incl. evt. verzendkosten) wordt zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van de herroeping, terugbetaald. Wij mogen wachten totdat wij de producten hebben ontvangen of totdat de klant aantoont de producten te hebben geretourneerd. Terugbetaling gebeurt met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de klant heeft betaald.

Eventuele verzendkosten voor het retourneren van losse accessoires zijn voor rekening van de consument.

Wat houdt het herroepingsrecht in?
Voor artikelen die niet op maat gemaakt zijn geldt het volgende:
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na levering. 

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons binnen 14 dagen na levering per post, per fax of e-mail op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen.
U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. U zou ook gebruik kunnen maken van het Europese modelformulier voor herroeping, te vinden onderaan de Thuiswinkel-voorwaarden in de bijlage.
U dient de goederen zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of  te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken


Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen na de ontbinding van ons terug. Dit geldt niet voor eventuele extra kosten ten gevolge van uw eigen keuze voor een duurdere leveringswijze dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering.

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij kunnen u kosten in rekening brengen indien de goederen door u beschadigd zijn geraakt.

Klachten

Wij doen onze uiterste best om u snel en goed van dienst te zijn. Maar natuurlijk kan er wel eens iets misgaan. Ook in dat geval zullen wij alles zo goed mogelijk oplossen. Conform de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel ontvangt u van ons een inhoudelijke reactie binnen 14 dagen.

Heeft u een klacht? Omschrijf uw klacht dan nauwkeurig en vermeld altijd uw bestelnummer en de aankoopdatum. Meld uw klacht zo snel mogelijk op één van de volgende manieren:

of stuur een brief naar:

Keukengigant
Kwadijkerkoogweg 16a
1442 LA Purmerend NH

Komt u er met ons niet uit? U kunt dan altijd uw klacht of geschil voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel.
Meer informatie hierover vindt u op www.sgc.nl
In het geval van een klacht/geschil kunt u ook terecht bij het Europese online geschillenplatform (ODR).

Algemene voorwaarden

Cookies

Privacybeleid

Copyright © 2019 keukengigant.nl