Maatwerk voor de scherpste prijs | Topkwaliteit - 10 jaar garantie!

Betalen

Bij ons betaalt u gemakkelijk uw maatwerk bestelling geheel veilig met iDEAL en met uw pinpas!

(Aan)betalen met iDEAL of per bank

Heeft u toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet. Overmaken per bank kan ook, zie onderaan deze pagina de informatie over onze betaalprovider Buckaroo.

Voordelen

Snel, simpel en veilig online betalen via uw eigen bank. iDEAL is bij Keukengigant.nl volledig gratis. U kunt ook per bank betalen, dat brengt ook geen kosten met zich mee. Bij de betaalwijze ´overmaken per bank´ ontvangt u na uw bestelling een mail met daarin de betaalgegevens. Een overboeking per bank kan een paar werkdagen duren, deze tijd dient u bij de levertijd op te tellen. iDEAL is de snelste betaalwijze. 

Restbedrag

Heeft u aanbetaalt, dan kunt u het restbedrag aan onze chauffeur per mobiele pin betalen. U kunt het restbedrag ook per bank betalen, maar dan dient het restbedrag VIJF DAGEN voor levering op onze rekening staan bijgeschreven. Korter voor levering is per bank het restbedrag overmaken niet mogelijk.

Contant betalen kan ook.

Aanbetalen?

Wij vragen altijd minimaal een aanbetaling, het bedrag in een keer betalen levert een extra korting op. U bestelling is compleet maatwerk, wordt speciaal voor u gefabriceerd. Speciaal op maat, op kleur en opgebouwd zoals u het wilt.

Buckaroo

De afhandeling ons het betalingsverkeer gebeurt door Buckaroo. Zij verzorgen de iDEAL betalingen. Mocht u ervoor kiezen om per bank over te maken, dan ontvangt u een email met de betalingsgegevens van Buckaroo. U maakt het bedrag over naar de rekening van Buckaroo. Het systeem achter Buckaroo geeft ons een melding wanneer uw betaling is ontvangen, zowel per bank als via iDEAL. Vanaf dat moment wordt bij ons alles vol automatisch in werking gezet. Op deze manier kunnen wij uw bestelling zonder vertraging verwerken. 
Daarnaast bieden wij u met Buckaroo een van Nederlands grootste en meest veilige betaalprovider.

Algemene voorwaarden

Cookies

Privacybeleid

Copyright © 2019 keukengigant.nl