Maatwerk voor de scherpste prijs | Topkwaliteit - 10 jaar garantie!

Bezorging

Uw bestelling wordt met een gespecialiseerd meubeltransport bij u thuis of op de zaak bij u afgeleverd. Voor de bezorging wordt eerst een afspraak met u gemaakt, waarbij de bezorging altijd plaatsvindt op een werkdag.

Landelijke bezorging

Wij bezorgen door heel Nederland. Woont u op de Waddeneilanden? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen uw bestelling afleveren bij één van de bedrijven aan de kust, die uw bestelling naar uw eiland kunnen vervoeren.

Bezorging op afspraak

Onze transporteur neemt (op vrijdagavond) contact met u op om een afspraak te maken voor de bezorging. Bezorging vindt altijd plaats op een werkdag (maandag t/m vrijdag), dus niet op zaterdag of zondag.

Bezorgkosten

Om er voor te zorgen allles in goede staat bij u wordt afgeleverd, werken wij samen met een specialist in meubeltransport. U betaalt slechts de helft van de werkelijke transportkosten: € 59,95.

Bij bestellingen met een orderbedrag lager dan € 375,- betaalt u € 35,- aan administratiekosten.

Heeft u een afspraak gemaakt met onze transporteur en u bent op het moment van afspraak niet thuis? Dan wordt € 100,- extra in rekening gebracht. Uw bestelling moet immers opnieuw opgeslagen en bezorgd worden.

Bezorging per post

Als u losse accessoires bestelt, ontvangt u deze per post. De verzendkosten van pakketten tot 10 kilo bedragen € 14,95. Is uw bestelling zwaarder dan 10 kilo, dan wordt deze in meerdere pakketten van 10 kilo verstuurd, waarbij de verzendkosten van elk pakket € 14,95 bedragen.

Algemene voorwaarden

Cookies

Privacybeleid

Copyright © 2019 keukengigant.nl