Maatwerk voor de scherpste prijs | Topkwaliteit - Standaard 5 jaar garantie!

Keukenkastjes folie laat los: Gebruik de configurator!

Vele huizen hebben een verouderde keuken in huis. Veel mensen kijken al jaren tegen zo’n oude keuken aan maar hebben niet het budget om de gehele keuken te vervangen. Een van de grootste oorzaak is de verouderde keukenkast folie die loslaat of gescheurd is. Vooral als de keuken voor 2007 is geplaatst, komt dit geregeld voor.

Bereken hier zelf de prijs

UW KEUKEN VERNIEUWEN WAS NOG NOOIT ZO EENVOUDIG

Met behulp van de configurator stelt u snel en eenvoudig uw nieuwe keukenkastjes folie samen. Binnen een paar stappen heeft u dit gedaan:

 1. Selecteer eerst uw type keuken. Daarnaast kiest u de nieuwe keukenkastdeurtjes. Kies hierbij de kleur en het type. Kies vervolgens een handgreep erbij. Als u in onze configurator aangeeft welke kleur vloertegels en achterwand u heeft, ziet u online meteen hoe uw nieuwe keuken er uit komt te zien.
 2. Geef vervolgens het aantal deurtjes en lades aan die u wilt vervangen.
 3. Voer de maten van de deurtjes in.
 4. Plinten, lichtlijsten, scharnieren en andere accessoires kunt u meteen mee bestellen.

Nadat u uw keukenkastjes folie hebt samengesteld ziet u direct de prijs van uw keukenrenovatie. Bevalt de look van de nieuwe keuken én de prijs? Dan kunt u uw keukendeurtjes folie meteen online bestellen. Wilt u nog meer aan uw keuken opknappen? De gehele keuken opknappen is ook een optie.

Maak een afspraak voor de inmeetservice

PLAKFOLIE KEUKENKASTJES

Plakfolie keukenkastjes zijn ideaal om een keuken een bepaalde uitstraling te geven. Als uw keuken voor 2007 is geplaatst, komt het helaas vaak voor dat de plakfolie keukenkastjes los laat of scheurt. Dit kom omdat destijds veel keukenfabrikanten lijm en materialen gebruikten die niet geschikt waren. Repareren is geen optie meer bij dit soort folie keukenkastjes. De plakfolie keuken laat uiteindelijk helemaal los. De beste optie is om de gehele keukendeurtjes te vernieuwen.

MAAK GEBRUIK VAN ONZE INMEETSERVICE

Als u niet zeker bent over hoe u uw keukenkastjes moet opmeten, dan kunt u gebruik maken van onze inmeetservice. U maakt dan gewoon een afspraak met onze keukenexpert. De expert komt dan bij u thuis en meet alle maten op van uw keuken. Daarnaast geven zij u ook direct persoonlijk advies over de keuken. Voor de inmeetservice wordt een vergoeding van 25 euro gevraagd. Hier krijgt u het volgende voor:

 • Persoonlijk advies van onze keukenexpert
 • Alle maten van uw keuken worden opgemeten
 • Alle verantwoordelijkheid voor de opgemeten maten zijn voor ons
 • U ontvangt een offerte op maat
 • U hoeft zelf de deur niet uit
 • Onze expert laat u direct alle kleurenstalen zien

Onze keukenexpert komt overal in Nederland langs, wij kunnen u dus overal helpen met de keukendeurtjes folie vervangen. In België komen wij alleen in de provincie Antwerpen.

LAAT ALLEEN UW KEUKENDEURTJES VERVANGEN

Als het tijd is om de losse keukendeurtjes te vervangen dan kunt u bij ons terecht voor keukendeurtjes op maat. Met behulp van de configurator stelt u deze zelf samen. Wij leveren ook keukendeurtjes met nieuwe folie. Deze folie keukenkastjes is van hoogstaande kwaliteit en gaan veel langer mee dan de folie van voor 2007. Dit komt door een aantal factoren:

 • De keuken folie is van een hogere kwaliteit
 • De lijm van de folie keuken is beter
 • De techniek waarop de keukenkast folie op de panelen worden geperst, is veel geavanceerder

Als u per sé iets anders wilt dan folie op de keukenkastjes, dan kunt u kiezen voor andere mogelijkheden. Denk hierbij aan melamine of (acryl) hoogglans keukenfrontjes. Met uw keukenkastjes is ontzettend veel mogelijk!

Offerte aanvragen

PERSOONLIJK ADVIES EN MONTAGE

Bij ons kunt u ook een afspraak maken bij uw thuis voor persoonlijk advies. Een van onze keukenexperts adviseert u over de mogelijkheden voor het opknappen van uw keuken. Daarnaast toont hij meteen de kleurstalen en worden de maten voor het vervangen van uw keukenkastjes folie opgenomen. Als dat niet uw voorkeur heeft is het ook mogelijk om een bezoek brengen aan één van onze showrooms (in Purmerend en Hoofddorp), hier kunt u de keukendeurtjes folie in het echt bekijken.

Zit u nog te twijfelen of de keuken renoveren of de keuken verven een betere optie is? Dan voorzien onze keukenexperts u graag van advies.

Maak een keuze om de nieuwe keukendeurtjes op maat met keukenkast folie zelf te plaatsen of door een van onze monteurs te laten plaatsen. Onze monteurs komen dan bij u langs en plaatsen de nieuwe keukenkastjes met nieuwe keukenkast folie snel en vakkundig.

Algemene voorwaarden

Cookies

Privacybeleid

Copyright © 2020 keukengigant.nl