Maatwerk voor de scherpste prijs | Topkwaliteit - 10 jaar garantie!

Keukenkast vervangen of opknappen: gebruik van de configurator!

Keukenkastjes zijn een ondergewaardeerd onderdeel van een keuken. Zijn uw keukenkastjes toe aan vervanging en is onderstaand van toepassing op uw keuken?

  1. De kleuren zijn niet meer van deze tijd
  2. De uitstraling van de deuren past niet meer bij de rest van de keuken
  3. Folie van de keukenkast laat los
  4. De keukenkastjes hangen scheef of sluiten niet meer goed

Wellicht is het dan een goed idee om de kasten in uw keuken te vervangen of op te knappen. Voor elk type keuken leveren wij keukenkastjes, nieuwe keukendeurtjes, nieuwe lades en nieuwe ladefronten, nieuwe knoppen of grepen en luxe soft-close scharnieren. Heeft u ook weleens overwogen om alleen de keukenfrontjes te renoveren?

Bereken hier zelf de prijs

KEUKENKASTEN OPKNAPPEN: 5 STAPPEN IN DE CONFIGURATOR

Is de rest van uw keuken nog in prima staat en voldoen de deuren van de keukenkasten nog aan uw eisen? Dan is het zonde om een volledig nieuwe keuken te kopen. Kies dan voor een grondige opknapbeurt van uw keuken. Uw keuken opknappen doen wij geheel naar uw wens snel en voordelig op door bijvoorbeeld nieuwe fronten voor uw keukenkasten te leveren. Het is ook mogelijk om keukenkastjes te schilderen

Geef zelf aan wat u wilt opknappen aan uw keukenkastjes met behulp van onze nieuwe configurator. In slechts vijf stappen berekent u de bijbehorende prijs voor het opknappen van uw keuken. De vijf stappen zijn als volgt:

Stap 1: Stijl en kleur
Hier geeft u aan in welke kleur en welke stijl u uw keukenkasten wilt renoveren.

Stap 2: Aantal en opties
Hoeveel keukenkasten wilt u vervangen of opknappen? Dat kunt u hier aangeven, daarnaast kunt u kiezen voor een aantal andere opties om de keukenkastjes te renoveren.

Stap 3: Maten en aantallen
Hier geeft u aan wat de maten van de keukenkasten zijn én hoeveel keukenkasten u wilt opknappen. Daarnaast geeft u aan hoeveel grepen en scharnieren u nodig heeft per paneel.

Stap 4: Accessoires
Hier kiest u eventuele extra scharnieren en speciale scharnieren of extra grepen of extra schroeven.

Na deze stappen kunt u uw keukenrenovatie afronden. Geef aan of u alles laat thuis bezorgen of dat u het zelf wilt ophalen. Wist u dat het mogelijk is om een van onze experts in te huren voor het inmeten en monteren van de keukenkastjes? En ook als u last hebt van losse keukenkastjes kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen en vragen naar de mogelijkheden.

Maak een afspraak voor de inmeetservice

PERSOONLIJK ADVIES

Bij het opknappen of vervangen van keukenkasten zijn er vaak nog vragen die we niet allemaal in de tekst kunnen beantwoorden. Neem geheel vrijblijvend contact op en laat u persoonlijk adviseren over alles opties en mogelijkheden met betrekking tot keukenrenovatie. Zij kunnen u ook alles vertellen over het vervangen van de keukenkastjes folie.

Onze adviseur adviseert u niet alleen over alle mogelijkheden, maar zal ook meteen alles opmeten als u gebruik maakt van de inmeetservice. Voor een vergoeding van 25 euro komt de keukenexpert bij u thuis en krijgt u het volgende:

  • Alle maten van uw keuken opgemeten
  • Wij dragen de verantwoordelijkheid van de juistheid van de opgemeten maten
  • U krijg persoonlijk advies
  • U krijgt direct de kleurenstalen te zien
  • U krijgt een offerte op maat
  • U hoeft zelf de deur niet uit!

Liever een bezoeker brengen aan één van onze showrooms? Koffie en thee staan klaar in Purmerend en Hoofddorp. In onderstaand filmpje ziet u hoe onze monteurs de keukenkastjes inmeten en monteren.

Offerte aanvragen

Algemene voorwaarden

Cookies

Privacybeleid

Copyright © 2018 keukengigant.nl