Maatwerk voor de scherpste prijs | Topkwaliteit - 10 jaar garantie!

KEUKENDEURTJES VERVEN OF VERNIEUWEN?

Heeft u een nieuwe huis gekocht en wilt u een gedeelte van de keuken vernieuwen? Of heeft u een keuken die al jaren niet meer is aangepast, maar u bent toe aan iets nieuws? Maar u wilt niet de gehele keuken vervangen? Dan heeft u twee mogelijkheden; of u gaat de keukenkastjes verven óf u kiest ervoor om de keukendeurtjes te vernieuwen. Keukenkasten verven hoeft niet duur te zijn, hetzelfde geldt voor het geheel vernieuwen van keukendeurtjes!

UW KEUKENDEURTJES VERNIEUWEN

Bij Keukengigant kunt u snel en eenvoudig uw keukendeurtjes vernieuwen. Met behulp van onze online keukenconfigurator heeft u in een paar stappen uw vernieuwde keukendeurtjes:

 1. Kies als eerste het type keuken dat u heeft
 2. Kies het type tegel dat u momenteel heeft aan de muur en de vloer
 3. Kies het decor en kleur van uw keukenkastjes
 4. Kies het design van het front van uw vernieuwde keukenkastjes
 5. Kies het type greep dat u wilt
 6. Kies vervolgens het aantal deurtjes, lades en plinten
 7. Vul alle maten in van de deurtjes, lades en plinten
 8. Kies eventuele extra accessoires

Als u deze stappen hebt doorlopen dan is het proces van uw keukendeurtjes vernieuwen afgerond. Als u tevreden bent met het resultaat én de prijs, dan kunt u uw vernieuwde keukenkasten direct online bestellen. Gebruik de configurator snel om uw keuken te renoveren!

Bereken hier zelf de prijs

UW KEUKENDEURTJES SCHILDEREN

De meeste keukenkastdeurtjes kunt u schilderen, maar als u losse keukenkastjes hebt kunt u beter helemaal vernieuwen. Wilt u toch uw keuken schilderen, dan kunt de deurtjes zelf verven, maar u kunt ze ook door een bedrijf laten schilderen of spuiten voor een perfect resultaat. Zij verwijderen de folie van uw keukenfrontjes en spuiten de deurtjes in de door u gewenste kleur. Bij het verven van keukendeuren in hoogglans kleuren blijft u meestal vuil, stof en haartjes zien. Wilt u toch hoogglans keukendeurtjes? Dan is het advies om uw keukenfrontjes volledig te vernieuwen.

Offerte aanvragen

PERSOONLIJK ADVIES EN MONTAGE BIJ KEUKENKASTEN SCHILDEREN

Wilt u persoonlijk advies bij het schilderen of vernieuwen van uw keukenkasten? Dan hoeft u uw deur niet uit, u kunt een afspraak maken met een van onze keuken renovatie adviseurs. Bij u thuis krijgt u advies over het schilderen van keukenkasten én de mogelijkheden voor het vernieuwen van de keukendeurtjes. U krijgt ook een overzicht van de kleurstalen en neemt meteen de maten op van uw keukenkastjes. Het is ook mogelijk om een bezoek te brengen aan een van onze showrooms in Hoofddorp of Purmerend als u advies wilt bij het verven of vernieuwen van keukendeurtjes.

Het vervangen van de keukenkastdeurtjes is heel eenvoudig. U kunt de nieuwe frontjes gemakkelijk zelf plaatsen. Heeft u geen tijd of laat u het liever aan een vakman over? Dan kunt u ook gebruiken maken van onze montage service.

Gebruik de inmeetservice!

Elke keuken is uniek en iedereen heeft zijn eigen wensen. Daarom is het belangrijk dat u keukendeurtjes op maat krijgt. Om te zorgen dat uw keukendeurtjes perfect op maat worden gemaakt kunt u gebruik maken van de inmeetservice. Onze keukenexpert komt dan bij u langs om alles op te meten. Naast het advies wat de keukenexpert u geeft over keukenkastjes vervangen profiteert u ook van het volgende:

 • De keukenexpert adviseert u direct over alle mogelijkheden met de keukendeurtjes
 • U krijgt direct alle kleurenstalen te zien
 • Nadat de maten zijn opgemeten zijn wij verantwoordelijk voor de juistheid hiervan
 • U hoeft zelf de deur niet uit
 • U ontvangt een offerte op maat

Algemene voorwaarden

Cookies

Privacybeleid

Copyright © 2017 keukengigant.nl