Maatwerk voor de scherpste prijs | Topkwaliteit - Standaard 5 jaar garantie!

Keuken showroom bezoeken? Kom langs bij KeukenGigant.nl

Bij KeukenGigant.nl regelt u uw keukenrenovatie eenvoudig en snel online. Dit doet u door uw nieuwe keukenkastjes online samen te stellen. Heeft u een order geplaatst via onze website, dan zorgen wij ervoor dat u uw nieuwe keukenkastjes zo snel mogelijk in huis heeft. Nu kunt u deze zelf plaatsen, maar ook laten monteren door onze renovatie-experts.

Veel mensen vinden het prettig om hun keukenkastjes online te bestellen. Regelt u uw keukenrenovatie toch liever in de winkel, samen met een van onze experts? Dan is dit geen probleem. U bent van harte welkom in een van onze showrooms, in Purmerend, Hoofddorp of Breda.

Bereken hier zelf de prijs

Waarom KeukenGigant.nl?

Twijfelt u nog om uw keuken te laten renoveren door KeukenGigant? Laat u dan overtuigen door onderstaande voordelen.

  • Met KeukenGigant renoveert u uw keuken voor een zeer lage prijs.
  • Bij KeukenGigant kunt u uw keukenkastjes geheel op maat samenstellen.
  • KeukenGigant levert uw keukenkastjes snel bij u thuis af. U hoeft nooit lang te wachten voor u uw renovatie daadwerkelijk uit kunt voeren.
  • KeukenGigant kan uw keuken inmeten en eventueel zelfs monteren. Hier betaalt u slechts een kleine meerprijs voor op uw factuur.
  • KeukenGigant heeft maar liefst drie keuken showrooms, in Purmerend, Hoofddorp en Breda.

Ziet u een samenwerking met KeukenGigant wel zitten? Bestel uw keukenkastjes dan online of kom naar een van onze showrooms.

Maak een afspraak voor de inmeetservice

De keuken showrooms van KeukenGigant.nl

Wij hebben drie showrooms in Nederland. De eerste keuken showroom vindt u in Purmerend, aan de Nijverheidsweg (nummer 16a). Deze keuken showroom is iedere maandag tot en met zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur geopend. Op zondag is de showroom gesloten.

Onze tweede showroom vindt u in Hoofddorp, aan de J.C. Beetslaan (nummer 41). Ook deze showroom is iedere maandag tot en met zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur geopend. Op zondag is de keuken showroom in Hoofddorp gesloten.

Sinds kort hebben wij een derde keukenshowroom, namelijk in Breda. Deze showroom vindt u aan de Laagsteen (nummer 2). Onze keukens showroom in Breda is van maandag tot en met zaterdag geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur. Op zondag is ook deze showroom dicht. Uiteraard kunt u uw keukenkastjes op zondag wel online bestellen.

Uw bezoek voorbereiden

Gaat u binnenkort naar een van onze keuken showrooms? Dan is het verstandig om uw bezoek enigszins voor te bereiden. Dit kunt u op diverse manieren doen. U kunt bijvoorbeeld een schets van uw keuken meenemen naar de keukens showroom. En heeft u al ideeën voor uw keukenrenovatie? Dan kunt u deze ideeën alvast noteren. Neem ook dit document mee naar de keukens showroom en onze keukenrenovatie expert kijkt er graag naar.

Offerte aanvragen

Algemene voorwaarden

Cookies

Privacybeleid

Copyright © 2020 keukengigant.nl