Maatwerk voor de scherpste prijs | Topkwaliteit - Standaard 5 jaar garantie!

Bijkeuken renovatie op maat

Bijkeukens bevinden zich vaak in de ruimte grenzend aan de keuken. Heeft u zo’n bijkeuken? Dan mag u zichzelf gelukkig prijzen. Een bijkeuken is het ideale verlengstuk van uw keuken. Zorg dan wel dat uw bijkeuken niet een allegaartje is van allerhande meubels, maar zorg voor een mooie gestylde ruimte. Kies voor een keukenrenovatie!

Met een keukenrenovatie kunt u wonderen verrichten. Binnen enkele handelingen kunt u uw keuken er als nieuw uitzien. Door keukenkastjes te vervangen en de ruimte anders in te delen, kan een bijkeuken een heel ander doeleinde krijgen. Kwam je in deze ruimte vooral om tussen de chaos dat ene keukenapparaat te vinden? Nu niet meer. Door de nieuwe indeling van uw keukenkastjes heeft u weer ruimte. Ruimte om de kastjes weer ordelijk in te delen bijvoorbeeld.

Geef meerwaarde aan bijkeuken

Zelden richtten we de bijkeuken in als een ruimte die meerwaarde geeft aan de woning. En dat is zonde, vinden wij. Juist met een bijkeuken als verlengstuk van de keuken kunt u uw creativiteit de vrije loop laten. Wanneer de keuken en uw bijkeuken aan elkaar grenzen is het een goed idee om de stijl van uw bijkeuken aan te laten sluiten op de stijl van uw woonkeuken. Wanneer u de bijkeuken vooral gebruikt als waskamer, lijkt het in eerste instantie lastig om met meubels en accessoires de ruimte te stylen. Toch is dit mogelijk. Meet de maten van uw huidige kastjes op en zorg voor mooie panelen voor een nieuw aanzicht. Met de keukenconfigurator is dit zo gepiept.

Ontwerpen met de configurator

Wanneer u gebruik maakt van onze keukenconfigurator ontdekt u de vele opties waarmee u uw bijkeuken een flinke upgrade kan geven. Dat is precies wat u nodig heeft: een beetje hulp van een handige online tool. Hiermee kunt u namelijk in enkele klikken een idee krijgen van het nieuwe uiterlijk van uw bijkeuken.

Met een keukenrenovatie geeft u eindelijk weer kleur aan de bijkeuken. Ontdek het zelf met onze configurator. Het enige wat u hoeft te doen is de juiste maten opgeven en uw klikbare opties verschijnen in beeld. Voor een keukenrenovatie doorloopt u de volgende vier stappen:

 1. Stijl en Kleur
  Allereerst kiest u de vorm van uw bijkeuken en de gewenste kleur en stijl die u wilt hanteren.
 2. Aantal en Opties
  In deze stap geeft u aan hoeveel frontjes en panelen u voor deur deuren en lades wilt ontvangen.
 3. Maten
  Voor een snelle prijsopgave kunt u gebruik maken van de rekentool voor een grove schatting. Wilt u een opgave ontvangen voor uw specifieke situatie, kies dan het printbare formulier. Print deze en neem deze mee naar uw bijkeuken. Tel het aantal fronten dat u wilt vervangen en geef deze een nummer. Meet dan de plinten op en de fronten aan de binnenzijde en neem ze over op het formulier. Deze houdt u bij zich wanneer u de maten op de website invult.
 4. Accessoires
  De laatste stap is het uitkiezen van accessoires. Scharnieren worden geleverd wanneer u een keukenrenovatie besteld, met uitzondering van een sleepdeurscharnier voor een koelkast. Extra scharnieren bestellen kan in deze stap altijd. Ook kunt u extra grepen en schroeven bestellen.

Algemene voorwaarden

Cookies

Privacybeleid

Copyright © 2020 keukengigant.nl