Maatwerk voor de scherpste prijs | Topkwaliteit - Standaard 5 jaar garantie!

Schaf dempers aan voor uw keuken en overweeg een renovatie

Herkent u dit? U doet de keukenla dicht met een ferme zwaai en de lade sluit zich met een klap. Het gevolg? Een la waarvan het bestek ondersteboven ligt. Het overkomt iedereen wel eens. Gelukkig valt hier iets aan te doen.

Bereken hier zelf de prijs

Scheve keukenkastjes, keukenkastjes die half uit het scharnier liggen en kapotte keukenkastjes. Wij hebben het allemaal gezien. Dit soort narigheid is te voorkomen. De oplossing is eigenlijk heel simpel: schaf dempers voor keukenkastjes aan. Heeft u wel eens van schokdempers voor in de keuken gehoord? Of van soft-close scharnieren? Keukengigant levert standaard soft-close scharnieren bij elke bestelde keukenrenovatie. Ga eens na of het sluiten van de keukenlades en keukendeurtjes het enige is waar u zich aan stoort in de keuken. Zijn de volgende punten ook op u van toepassing?

  • De keuken voldoet niet meer aan de huidige eisen
  • De keuken haalt de waarde van mijn huis omlaag
  • De keuken past niet meer bij mijn nieuwe interieur
  • Mijn smaak is veranderd
  • De keukendeurtjes hangen schots en scheef
  • De keukenpanelen zijn beschadigd

Herkent u zich in bovenstaande punten?

Dan is het wellicht tijd om uw keuken te vervangen. Een keuken die weer als nieuw oogt maakt van de kookruimte weer een plek waar gezelligheid en overheerst. Maar een geheel nieuwe keuken is wél een fikse investering. Met een handige aanpak kunt u algauw duizenden euro’s besparen. Al eens gedacht aan een eenvoudige keukenrenovatie? Met een keukenrenovatie van Keukengigant heeft u binnen afzienbare tijd een keuken waar het fijn vertoeven is.

Een ruimte waar het fijn toeven is, zou geen zorgen moeten opleveren. Zorg dat u het zichzelf zo gemakkelijk mogelijk maakt. Keukengigant geeft u enkele tips:

  • Schaf dempers voor keukendeurtjes en keukenlades aan om het openen en sluiten zo geruisloos mogelijk te laten verlopen.
  • Plaats de bijgeleverde soft-close scharnieren voor een softe sluiting van deurtjes en lades.
  • Zorg voor greeploze lades en kastjesdeurtjes. Keukenpanelen zonder grepen zijn gemakkelijk schoon te maken, immers hoef het duizend dingen doekje niet om kastgrepen heen te gaan. Bovendien zijn greeploze laden en deuren kindvriendelijk. Kinderen zullen hun hoofd niet stoten tegen de deurknopjes.

Maak een afspraak voor de inmeetservice

Service Keukengigant

Keukengigant levert uitgebreid advies aan diegene die zich oriënteert op het gebied van keukenrenovatie. Onze keukenexperts weten van de hoed en de rand en kunnen op basis van uw smaak en voorwaarden een voorstel doen voor een keukenrenovatie. Bezoek de showroom voor fysieke inspiratie en praat daar met één van onze medewerkers. Of bekijk de website en maak gebruik van de keukenconfigurator. Hiermee kunt u bepalen hoe uw keuken vorm krijgt. Indien gewenst meten en monteren wij uw nieuwe keuken.

Offerte aanvragen

Algemene voorwaarden

Cookies

Privacybeleid

Copyright © 2020 keukengigant.nl