Maatwerk voor de scherpste prijs | Topkwaliteit - Standaard 5 jaar garantie!

Greeploze keukendeurtjes: Stel zelf eenvoudig samen!

Een klein beetje van KeukenGigant en een groot beetje van u. In een handomdraai uw keuken een nieuw uiterlijk geven is zo gedaan met een klein beetje hulp van KeukenGigant. U doet het échte werk. Tenminste, werk? Het merendeel van het ‘werk’ speelt zich af in uw hoofd, terwijl uw online inspiratie opdoet en bepaald of uw redeloze keukendeurtjes wilt of kastjes met een stevige deurknop.

Bereken hier zelf de prijs

Redenen voor een nieuwe keuken

U bepaalt waar uw nieuwe keuken aan mag voldoen. Ziet u een moderne of strakke keuken voor u of wilt u liever voor een elegante landelijke keuken gaan met klassieke elementen. Voor elke stijl valt wat te zeggen. Het belangrijkste is dat de stijl past bij uw woonwensen en interieur. Wanneer u nadenkt over een keukenrenovatie zijn onderstaande punten vast de revue gepasseerd:

  • De kleuren van de keuken passen niet meer bij u
  • De uitstraling van de kastjes passen niet meer bij de rest van de keuken
  • Het folie van de keukenkastjes begint los te laten
  • Een keukenkastje hangt scheef of sluit niet meer goed
  • U bent niet tevreden met de kastgrepen

Maak een afspraak voor de inmeetservice

Voordelen greeploze keukenkastjes

Gaat u voor een strakke keuken? Dan gaat u voor een ruimtelijke kookplek met een minimalistische uitstraling. Kenmerkend voor dit soort keuken zijn de strakke afwerking met rechte lijnen en gladde materialen. Vaak ontbreken overbodige details. Denk hierbij aan het ontbreken van kastgrepen en ladeknoppen. Greeploze keukendeurtjes zijn niet alleen voorbehouden aan keukens met een moderne uitstraling. Steeds vaker zien we greeploze keukendeurtjes terugkomen in klassieke of landelijke keukens.

Bent u benieuwd wat greeploze keukenkastjes voor uw keuken kunnen doen? Wij verklappen aan u alvast de volgende voordelen:
  • Een keuken met greeploze keukendeurtjes zijn kindvriendelijker. Kinderen openen minder makkelijk uw deurtjes en lades in de keuken en bovendien lopen zij niet tegen grepen aan.
  • Door greeploze keukendeuren oogt de keuken ruimtelijker. Dit voordeel is meer optisch dan dat de ruimte daadwerkelijk vergroot wordt. Toch zorgen greeploze deuren en kasten voor een groots en ruimtelijk effect.
  • Greeploze deurtjes en lades zijn goed schoon te houden. De lades en fronten van de kastjes bestaan vaak uit één groot oppervlak. U kunt de frontjes goed schoonhouden door er simpelweg een vochtige doek overheen te halen. Hangrepen zijn bij deze keukenkastjes geen storende elementen.

Offerte aanvragen

Een volledige keukenrenovatie

Wilt u ook greeploze keukenkastjes installeren na het lezen van de voordelen hiervan? Begrijpelijk. Kom eens naar onze showroom in Breda, Hoofddorp of Purmerend om inspiratie op te doen. Naast het plaatsen van greeploze keukenkastjes zijn er nog enkele elementen in uw keuken die u zou kunnen vervangen of veranderen. Een volledige keukenrenovatie is binnen één dag gepiept!

Algemene voorwaarden

Cookies

Privacybeleid

Copyright © 2020 keukengigant.nl