Maatwerk voor de scherpste prijs | Topkwaliteit - Standaard 5 jaar garantie!

Inbouwkeukens renoveren: zelf doen of maak gebruik van onze montageservice!

Een keuken is geen weggooiproduct. Koopt u een nieuwe keuken, dan is dat een investering voor jaren. Het is logisch wanneer u dan kwaliteit wenst. Niemand heeft iets aan een houwtje touwtje keuken die er in eerste instantie fraai uitziet, maar niet bestand lijkt voor dagelijks gebruik. In een keuken wilt u werken: stevige of juist lichte maaltijden bereiden of de dag doornemen aan de bar of de eettafel. De inbouwkeukens van Keukengigant zijn van degelijke kwaliteit en zijn bovendien ook nog scherp geprijsd. Dubbel voordelig dus!

Een inbouwkeuken in esthetisch maatwerk voor uw huis. Maar er zijn meer dan alleen uiterlijke kenmerken die meespelen bij het plaatsen van een inbouwkeuken. Andere aspecten die belangrijk zijn, zijn:

  • de vorm;
  • de ergonomie;
  • het wooncomfort;
  • en de functionaliteit van de inbouwkeuken.

Deze aspecten kunt u ondervangen door vooraf een helder plan te maken voor alle vierkante meters in uw keuken. Bepaal waar wat moet komen en bedenk of deze indeling uw wooncomfort optimaliseert. Bedenk of het van esthetische meerwaarde is om wandplanken op te hangen of dat u liever keukenkastjes wilt installeren voor een opgeruimder effect en meer opbergmogelijkheden.

Voordelen van inbouwkeukens

Over het algemeen hebben inbouwkeukens vele voordelen ten opzichte van een keuken met losse keukenelementen. Zo vormen inbouwkeukens een eenheid die gemakkelijker is te combineren met de stijl van de woning en het interieur. Andere voordelen zijn:

  • Het keukenmeubilair en elektrische elementen als de oven, magnetron en de koelkast vormen een doorlopend front
  • Het algehele beeld van de keuken is harmonieus
  • De ruimte wordt optimaal benut
  • De ruimte oogt ruim en u heeft niet het rommelige effect door los keukenmeubilair
  • Alles ligt binnen handbereik: efficiëntie ten top!

Inmeet en montageservice overlaten aan Keukengigant

Een inbouwkeuken wordt met de millimeter nauwkeurig geplaats. Dat moet ook wel, want wanneer alle inbouwapparatuur in de keuken wordt geplaatst, zou de algehele keuken als een puzzel in elkaar moeten passen. Wij kunnen ons voorstellen dat dit soort precisiewerk lastig te bewerkstelligen is. Gelukkig heeft Keukengigant technische experts in dienst die de keuken precies kunnen inmeten zodat ‘ie in de gewenste ruimte past.

Het zou eeuwig zonde zijn als de keuken niet goed wordt gemonteerd met als resultaat dan keukenlades en -kastjes niet goed sluiten, frontjes niet op elkaar aansluiten of wanneer keukenkasten scheef blijken te hangen. Dit kunt u zelf goed voorkomen door de instructiefilms te bekijken die laten zien hoe u uw keukenkastjes op de juiste manier dient af te hangen in de scharnieren. Wanneer u de keuken installeren liever aan een ander wil overlaten, is dat ook mogelijk. Onze experts komen graag opnieuw op locatie om u uit de brand te helpen. Zij zullen uw inbouwkeuken tot in de detail plaatsen zodat u bij dagelijks gebruik geen hinder ondervindt.

Algemene voorwaarden

Cookies

Privacybeleid

Copyright © 2020 keukengigant.nl