MAATWERK VOOR DE SCHERPSTE PRIJS

INMEET- & MONTAGESERVICE

TOPKWALITEIT - 5 JAAR GARANTIE

VANAF 2004 ALTIJD TEVREDEN KLANTEN

Voordeligere nieuwe keuken dan een bouwmarkt keuken: Tot 30% voordeel!

Tijd voor een nieuwe keuken? Het perfecte alternatief voor prefab bouwmarkt keukens vindt u bij KeukenGigant. Een keuken bij de bouwmarkt is zo besteld, maar is altijd minstens 30% duurder dan de keukenaanbiedingen van KeukenGigant. Een kwaliteit keuken ligt binnen handbereik.

Vele mensen gingen u voor en ook timmer- en renovatiebedrijven weten de weg naar ons te vinden. Waar zzp’ers, bouwmarkten en speciaalzaken de hoofdprijs vragen voor een eenvoudige keuken, biedt KeukenGigant hoge kwaliteit keukens voor een eerlijke prijs. Anders dan een keuken van een bouwmarkt kunt u bij KeukenGigant een keuken samenstellen die past bij uw stijl, het overige interieur en uw portemonnee.

Maak een afspraak voor de inmeetservice

Meer invloed op uiterlijk keuken dan bij bouwmarkt keuken

Maak gebruik van de keukenconfigurator om een keuken te creëren die voldoet aan al uw verwachtingen. Bij ons kunt u uw oude keuken een complete make-over geven door de keukenkastjes en lades aan te passen. Zonder hak- en breekwerk een nieuwe keuken in een handomdraai. Het is niet lastig. Binnen één dag kunt u genieten van uw nieuwe keuken wanneer u in plaats van een keuken bouwmarkt kiest voor een complete keukenrenovatie.

In enkele eenvoudige stappen ontwerpt u uw ideale keuken met de keukenconfigurator:

 • Stap 1: Stijl & kleur
  U geeft aan in welke decor en design u de keukenkastjes wil laten uitvoeren. Er is een ruime keuze uit kleuren voor melaninepanelen, foliepanelen en (acryl) hoogglans panelen voor uw keukenkastjes. In deze stap bepaalt u ook of u en welke handgepen u wilt laten plaatsen.
 • Stap 2: Aantal en opties
  In deze stap bepaalt u hoeveel keukenlades en keukendeuren u wilt plaatsen. Optioneel kunt u vaatwasserpanelen, koelkastpanelen en overige passtukken bestellen voor een mooi geheel.
 • Stap 3: Maten
  Met het handige inmeetformulier en de meetinstructies op de bijbehorende video in de keukenconfigurator kan iedereen de maten van zijn keuken bepalen. Heeft u duidelijkheid over de maten? Geef dan zowel de hoogte als de breedte van de deur- en ladefronten op.
 • Stap 4: Lades
  In deze stap bepaalt u in welke design de lades worden uitgevoerd. U kunt kiezen uit diverse designs.
 • Stap 5: Accessoires
  De laatste stap draait om scharnier. U bepaalt of extra scharnieren nodig zijn en of u speciale scharnieren of extra grepen en schroeven wilt aanschaffen voor uw keuken make-over.
Maak een afspraak voor de inmeetservice

Keuken bouwmarkt of keuken KeukenGigant?

Een keuken van KeukenGigant biedt u heel wat voordelen ten opzichte van een keuken van de bouwmarkt:

 • Onze keukens zijn tenminste 30% voordeliger
 • Wij leveren hoge kwaliteit maatwerk
 • Bij KeukenGigant kunt u gebruik maken van onze 3D configurator voor een real time keukenoplossing
 • Wij bieden een inmeet- en montageservice
 • U kunt keukeninspiratie opdoen in onze showroom