Maatwerk voor de scherpste prijs | Topkwaliteit - Standaard 5 jaar garantie!

Kookeiland renoveren: gebruik onze inmeetservice!

Gezellig met meerdere mensen in de keuken kokkerellen. En dat zonder last te hebben van ruimtegebrek. Met uw kookeiland in de ruime keuken is het gezellig rondhangen geen enkel probleem. Of u nu zelf kookt in de keuken met kookeiland of dat u uw partner gezelschap houdt. Dankzij het kookeiland is de keuken al jaren één van de favoriete plekken in huis.

Door het veelvuldige gebruik van de keuken met kookeiland – wat heel begrijpelijk is natuurlijk – is het kookeiland inmiddels wel aan vervanging toe. De kastjes piepen en kraken aan alle kanten. Verschillende gebruikssporen zijn duidelijk zichtbaar. De kastjes van het kookeiland vervangen, dat staat al enige tijd op het lijstje. Maar hoe zorgt u ervoor dat de keukendeuren van het kookeiland het gewenste formaat hebben?

Verschillende afmetingen kookeiland

De kastjes van uw kookeiland renoveren, dat kan om verschillende redenen. Wilt u het kookeiland in dezelfde stijl houden en alleen de kapotte kastjes vervangen? Of wilt u de kastjes van de keuken met kookeiland geheel vernieuwen? Wat de reden ook is, wij helpen u graag verder met het vervangen van de keukenkastjes van het kookeiland. Alle gewenste afmetingen kookeiland zijn mogelijk.

Maak gebruik van onze online configurator of van onze inmeetservice. Of u nu een smal kookeiland of een groot kookeiland wilt: u kunt de gewenste afmetingen kookeiland precies doorgeven of oplaten meten. Twijfelt u tussen de configurator of de inmeetservice? Wij noemen de voordelen van beide opties op. Zo kunt u zelf een keuze maken.

Voordelen configurator:

  • Online bestellen: u hoeft niet uw huis uit
  • Snel en handig: allerlei opties zijn mogelijk
  • Gratis: hier zijn geen kosten aan verbonden

Voordelen inmeetservice:

  • Deskundig advies: onze adviseur neemt kleurstalen mee en denkt mee over de mogelijkheden
  • Precieze maten: de adviseur meet de exacte afmetingen kookeiland op
  • Schappelijke prijs: voor slechts €25,- krijgt u advies aan huis over het kookeiland

Profiteer van de mogelijkheden

Een kookeiland vervangen brengt kosten met zich mee. De kosten keuken met kookeiland renoveren zullen natuurlijk hoger uitkomen dan wanneer u alleen het kookeiland gaat vervangen. Het goede nieuws is gelukkig dat u - nadat de keuken met kookeiland vervangen is – jarenlang kunt genieten van uw kookeiland. En daar doet u het voor, toch?

Wilt u in de kosten besparen en zoekt u een kookeiland aanbieding? Bij de Keukengigant kunt u terecht voor een goedkoop kookeiland. Zo weet u dat de prijzen constant laag zijn.

Algemene voorwaarden

Cookies

Privacybeleid

Copyright © 2020 keukengigant.nl