Maatwerk voor de scherpste prijs | Topkwaliteit - Standaard 5 jaar garantie!

Wat zijn de meest voorkomende keukenindelingen?

Bijpraten aan de bar in uw keuken met kookeiland? Verslagen tikken aan de keukentafel? In een ongedwongen sfeer koken met vrienden? De keuken neemt steeds meer de plaats over van de living in woningen. Niet gek, vinden wij. De keuken is een ideale plek om even te onthaasten en onder het juk van de klok uit te komen. Wij willen dat óók u dit gevoel van onthaasten ervaart. Daarom bieden wij keukenrenovaties aan voor álle voorkomende keukenindelingen.

Het is nou net iets fijner vertoeven in een keuken waar alles op zijn plaats lijkt te vallen. Waar elk stuk keukenmeubilair op de plek staat waar ‘ie voor uw gevoel hoort te staan en waar keukenaccessoires de ruimte complementeert in plaats van dat ze afbreuk doen aan de sfeer die u wilt creëren. Om de keuken de sfeer te laten uitstralen die u voor ogen heeft, is het nodig dat de keuken voldoet aan uw standaarden. Ga na of dat het geval is wanneer de folie van de keukenkastjes loslaat of wanneer de deurtjes schuin afhangen door ouderdom en slijtage van veelvuldig gebruik van de keuken. Een keuken met een oude of versleten look is niet appetijtelijk voor het oog. Bovendien komt een keuken waar u zich niet prettig voelt u eetlust niet te goed.

Keukenrenovatie voor alle keukenindelingen

Gelukkig hebben wij goed nieuws: onze keukenrenovatie is geschikt voor elke keuken! Wij zijn veelvuldig langs geweest in de volgende keukens:

  • Hoekkeukens
  • Rechte keukens
  • U-keuken
  • Kookeiland

Voordelen hoekkeukens

Een keukenrenovatie voeren wij uit in bovenstaande keukens. Voor ons maakt het niet uit welke keukenopstelling u heeft. Toch zien wij dat de hoekkeuken de meest voorkomende keukenindeling is. Dit komt natuurlijk omdat deze vorm keuken de meeste voordelen oplevert:

  • Deze keukenopstelling geeft u het meest ruimtelijk gevoel
  • Een hoekkeuken zorgt voor comfortabel kookplezier
  • Deze keukenindeling is er voor elk budget

Hoekkeukens noemen wij ook wel L-keukens. Deze keukens zorgen door open karakter voor een ruimte waar sfeer, compactheid en een optimaal benutte werkplek samenkomen. Door de open uitstraling en de loopruimte in de speelkeuken is het mogelijk om uw kinderen naar hartenlust te laten spelen terwijl u voor hen een heerlijk potje maakt.

Algemene voorwaarden

Cookies

Privacybeleid

Copyright © 2020 keukengigant.nl