Maatwerk voor de scherpste prijs | Topkwaliteit - Standaard 5 jaar garantie!

Moet ik zelf de scharniergaten boren in de keukendeurtjes?

Een maaltijd bereiden kan nog prima in uw keuken, maar het zou fijn zijn als het hart van het huis een opknapbeurt krijgt. Gelukkig kunnen wij ervoor zorgen dat u zich weer prettig voelt in uw keuken. Gewoon, door een keukenrenovatie uit te voeren.

Door het vernieuwen van uw keukenfrontjes krijgt uw keuken weer een frisse blik. Alsof het een keuken uit een showroom betreft. Wij vervangen complete lades in uw keuken, geven uw keukenkastjes een metamorfose door het vervangen van uw keukendeurtjes en bevestigen panelen voor uw vaatwasser en koelkast. En indien noodzakelijk zorgen wij voor passtukken. Niet als functioneel nut, maar voor de visuele uitstraling. Het is nu eenmaal mooier wanneer deze panelen exact op dezelfde manier worden uitgevoerd als de panelen van de keukenkastjes en ladefronten.

Naast het vervangen van keukendeurtjes en ladefronten leveren wij ook:

  • Keukenplinten Deze plinten zorgen ervoor dat uw keuken er ‘af’ uitziet. Door de keukenplinten uit te laten voeren in dezelfde kleur als de panelen van de keukenkastjes en de ladefronten ziet de keuken er als één geheel uit.
  • Lichtlijsten Met een lichtlijst zorgt u dat de bekabeling van het licht aan het zicht onttrokken wordt. Tegelijkertijd zorgt u er ook voor dat uw werkblad er sfeervoller uitziet. Doorgaan worden lichtlijsten onder de keukenkastjes geplaatst.
  • Bovenlijsten Deze lijst dient ter decoratie van uw keuken. Deze lijst wordt tussen de keuken en het plafond geplaatst.

Service

Natuurlijk is het niet noodzakelijk dat u de renovatiewerkzaamheden allemaal zelf uitvoert. Wij doen dit voor u. Tenminste, als u dit wilt. Wanneer u gebruik maakt van de keukenconfigurator krijgt u een helder beeld van wat u allemaal nodig heeft voor de renovatie van uw keuken. Mogelijk is om in de configurator aan te vinken dat uw keukendeurtjes wilt ontvangen met voorgeboorde scharniergaten. Wij verzorgen dit dan voor u.

Hiernaast kunnen wij nog veel meer voor u verzorgen. Maak gebruik van onze montageservice om uzelf te ontzorgen. Onze vaklui renoveren dagelijks en hebben uw keuken binnen een mum van tijd volledig opgeknapt. Een maaltijd bereiden in het hart van uw huis wordt zo weer veel leuker!

Algemene voorwaarden

Cookies

Privacybeleid

Copyright © 2020 keukengigant.nl