Maatwerk voor de scherpste prijs | Topkwaliteit - Standaard 5 jaar garantie!

Hoogglans keuken: Maatwerk voor een scherpe prijs

Bent u op zoek naar een hoogglans keuken? Hoogglans keukens zijn uitermate populair voor moderne woningen. Maar de keukens zijn ook populair bij oudere woningen. Een hoogglans witte keuken kan bijvoorbeeld erg goed tot zijn recht komen in een wat ouder huis. Dat is het grote voordeel van hoogglans keukens, ze kunnen goed gecombineerd worden met andere stijlen in het huis.

Bereken hier zelf de prijs

Voor- en nadelen van een hoogglans keuken

Een hoogglans keuken kunt u in verschillende maten, kleuren en opstellingen samenstellen. Een L-vormige keuken in hoogglans wit behoort zeker tot de mogelijkheden. De strakke ontwerpen stralen een luxe sfeer uit. Een hoogglans keuken heeft echter wel zijn voor- en nadelen:

Voordelen:

  • Een moderne uitstraling
  • Kleuren kunnen eenvoudig worden gecombineerd
  • Minimalistische uitstraling van de keukenkastjes
  • De hoogglans lak creëert een soort spiegel, wat ervoor zorgt dat de keuken groter oogt

Nadelen:

  • Vlekken zijn snel te zien
  • Vuil valt snel op
  • Krassen zijn snel gemaakt

Het onderhoud van bijvoorbeeld een hoogglans witte keuken is zeer belangrijk als u wilt dat de witte kleur mooi en schoon blijft.

Maak een afspraak voor de inmeetservice

Veel gestelde vragen

Er zijn een aantal veel gestelde vragen bij de keukenrenovatie van een hoogglans keuken. Deze beantwoorden wij graag voor u!

Hoe maak ik een hoogglans keuken schoon?

Het is belangrijk dat u een hoogglans keuken goed schoonmaakt. Stel u heeft een hoogglans wit keuken, dan wilt u dat de keuken ook echt wit blijft. Om dit zo goed mogelijk te doen is het belangrijk om eerst een vochtige doek te gebruiken om het vuil los te weken. Daarna gaat u met een droge doek over de hoogglans witte keuken heen.

Tip: Gebruik speciale sprays om vuil af te stoten.

Wat is de levertijd van mijn hoogglans keuken?

Al onze keukendeurtjes worden op maat gemaakt. De productietijd ligt daarom minimaal rond de 15 werkdagen. Wilt u meer weten over uw specifieke levertijd van de keuken in hoogglans wit, neem dan gerust contact met ons op.

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?

Wij hebben gespecialiseerd meubeltransport waarmee wij uw hoogglans keuken bij uw afleveradres kunnen bezorgen. Onze bezorger maakt eerst een afspraak met u, zodat u de voorbereidingen kunt treffen om aanwezig te zijn bij de bezorging. De bezorging van uw hoogglans keuken vindt namelijk altijd plaats op een werkdag.

Offerte aanvragen

Algemene voorwaarden

Cookies

Privacybeleid

Copyright © 2020 keukengigant.nl