MAATWERK VOOR DE SCHERPSTE PRIJS

INMEET- & MONTAGESERVICE

TOPKWALITEIT - 5 JAAR GARANTIE

VANAF 2004 ALTIJD TEVREDEN KLANTEN

Keuken op maat: Gebruik de configurator

Wanneer u een nieuwe keuken wenst, zal u vaak diep in de buidel moeten tasten. Maar wist u dat u een dief van u eigen portemonnee bent als u niet tenminste een keukenrenovatie overweegt. Bij een keukenrenovatie maken onze experts gebruik van het skelet van de huidige keuken en bouwen daarop verder. Renoveren scheelt u aanzienlijk in kosten.

Bereken hier zelf de prijs

Nieuwe onderdelen in uw keuken

De mogelijkheden zijn eindeloos. Een keuken op maat geeft u precies dat wat u van uw nieuwe keuken verwacht. Met nieuwe elementen ziet uw keuken er weer uit als door een ringetje te halen. U kunt ervoor kiezen om verschillende punten in uw keuken te vervangen, denk aan:

  • Een nieuwe keukenkraan
  • Een nieuw keukenblad
  • Nieuwe keukenkastjes of kastfrontjes
  • Nieuwe verlichting
  • Een keuken in stijl

Besluit u uw keuken op maat te renoveren? Maak dan gebruik van de keukenconfigurator om uw ideale keuken samen te stellen. Door middel van verschillende stappen wordt ui door het renovatieprogramma heen geloodst. U hoeft enkel aan te geven welke panelen, welke indeling en welk hang en sluitwerk u voor uw keukenkastjes wenst. De nieuwe frontjes van Keukengigant passen perfect in een:

  • Landelijke keuken
  • Moderne keuken
  • Industriële keuken
  • Design keuken
  • Minimalistische keuken
Maak een afspraak voor de inmeetservice

Met een renovatie bereikt u hetzelfde als met een volledige verbouwing. Het kost alleen stukken minder. Bij het betreden van uw keuken, zal men ervanuit gaan dat u een compleet nieuwe keuken heeft. Dat is het effect van een renovatie bij Keukengigant. Door grondige metamorfose ziet uw keuken er als nieuw uit. Laat de nieuwe elementen in uw keuken mooi uitkomen door het plaatsen van spotjes. Spotjes geven een mooi diffuus licht en geven een keuken nog meer sfeer. Plaats een LED strip onder de keukenkastjes voor helder zicht en positieave aandacht voor uw nieuwe werkblad. Laat de nieuwe kastfrontjes aansluiten op de rest van het interieur: hoogglans voor een modern interieur of foliepanelen met een ‘bossing’ waarbij het paneel aan de binnenkant schuin afloopt voor een meer landelijke uitstraling.

Offerte aanvragen

Bezoek de showroom of neem contact op

Heeft u besloten een renovatie uit te voeren? Maak dan voor uzelf een helder overzicht welke elementen in uw keuken prioriteit hebben. Een renovatie voeren wij uit binnen één werkdag. Nieuwsgierig naar u mogelijkheden? Bezoek één van onze showrooms, stel een offerte-aanvraag of neem contact op met onze servicedesk voor een afspraak op locatie.