Maatwerk voor de scherpste prijs | Topkwaliteit - Standaard 5 jaar garantie!

Landelijke keuken: maak gebruik van onze inmeetservice!

Creëer een gezellige sfeer in het hartje van uw woning door de huidige keuken om te toveren naar een warme, landelijke keuken. Voordat er grote vraagtekens boven uw hoofd rijzen, leggen wij graag uit hoe deze transformatie in zijn werk gaat. Door eenvoudigweg de keukenkastjes en tegels te transformeren naar een landelijke keuken, creëert u in een paar stappen een warme, gezellige, landelijke uitstraling in uw keuken.

Wanneer er in de keuken grote ramen aanwezig zijn, dan heeft u al pluspunten gescoord voor de landelijke keuken. Keukens in landelijke stijl staan namelijk bekend om hun grote ramen. Zo stroomt extra daglicht in overvloed de keuken binnen.

Landelijke keuken op maat

Heeft u al een landelijke keuken, maar wilt u de keukenkastjes vervangen omdat deze nodig gerenoveerd moeten worden? Ook dan bent u natuurlijk aan het juiste adres. In onze configurator kunt u eenvoudig een keuken landelijk maken door de houten keukenkastjes op maat te bestellen.

Vindt u een keuken landelijk helemaal geweldig, maar wilt u graag advies krijgen over het vervangen van de landelijke keuken? Maak dan gebruik van onze inmeetservice. Onze adviseurs weet alle ins en outs van landelijke keukens en geven u graag persoonlijk advies. Extra handig: de adviseur meet ook de maten op. Zo weet u zeker dat de landelijke keuken in het juiste nieuwe jasje gestoken wordt.

Inspiratie voor de inrichting

Een landelijke keuken kenmerkt zich door de hout- of steenelementen, kleuren en gezellige accessoires. Belangrijk is natuurlijk dat de keukenkasten en tegels thuis horen in de landelijke keuken. Maar zie ook de details niet over het hoofd. Een keuken extra in de landelijke stijl zetten, dat kan met deze nuttige tips:

  • Zorg voor meer groen: een gezellige plant in een landelijke pot of een mooie bloem in een bijpassende vaas, perfect voor in de landelijke keuken. Natuurelementen maken de keuken landelijk.
  • Plaats een houten werktafel: bij een landelijke keuken hoort natuurlijk ook een robuuste, houten werktafel. Maak de keuken landelijke stijl af door op deze tafel mooie planten te plaatsen.
  • Kies voor landelijk servies: vaak hebben landelijke keukens ook open servieskasten of een serviesplank. Maak de keuken helemaal af door landelijk servies te gebruiken.
  • Schaf glazen potten aan: rijst, linzen, havermout of andere ingrediënten in glazen potten. Dat geeft de landelijke keuken vast en zeker een gezellige tint. Plaats deze op het aanrecht of bijvoorbeeld op de houten werktafel.

Bij de Keukengigant scoort u zonder twijfel goedkope landelijke keukens. In onze showroom kunt u de landelijke keukens bezichtigen. Zo wordt de landelijke keuken meer tastbaar.

Algemene voorwaarden

Cookies

Privacybeleid

Copyright © 2020 keukengigant.nl