Maatwerk voor de scherpste prijs | Topkwaliteit - Standaard 5 jaar garantie!

Afwerking keukendeurtjes aan de bovenkant komt los: Wat nu?

Versleten panelen en scheuren, barsten en loslatend of bubbelend keukenfolie. Wanneer dit soort gebreken optreden bij de folielaag van uw keukendeurtjes weet u dat uw keukendeurtjes aan vervanging toe zijn. Dit is misschien een geschikt moment om uw gehele keuken eens onder de loep te nemen.

Bij veel keukens van enige jaren oud komt gescheurd folie voor. Zonde wanneer u over het algeheel genomen nog te spreken bent over uw keuken. Toch komt het gescheurd of beschadigd folie vaker voor dan uw denkt. Meestal gaat dit over folie op de bewegende delen van de keukenfrontjes. Zoals de keukenlades- en kastjes. Veel keukens van voor het jaar 2000 zijn gemaakt van gelijmde frontjes met een ‘slechte’ samenstelling. De folie werd erop gelijmd, maar had door de samenstelling van het middel na een tijd geen goede hechting meer. Het gevolg? Vocht of slijtage door temperatuurverschillen, scheuren en het loslaten van folie.

Laat uw keuken onder handen nemen door KeukenGigant en geniet weer van een keuken met mooie keukendeuren- en kasten!

Maak een afspraak voor de inmeetservice

Renovatie afwerking keukendeurtjes

Wanneer de afwerking van de keukendeurtjes aan de bovenkant loskomt is het echt tijd voor een nieuwe look. KeukenGigant levert deze look. Bent u toe aan nieuwe keukenkastjes omdat de afwerking van de keukendeurtjes momenteel een doorn in het oog zijn? Ga dan gelijk na of uw onderstaande vragen positief kunt beantwoorden:

  • Voldoet de keuken nog aan de huidige standaarden?
  • Bent u tevreden met het kleurgebruik in de huidige keuken?
  • Welke elementen in de keuken storen u?
  • Hangen de keukenkastjes nog recht in het scharnier?

Stoort u zich niet alleen aan het loslatende folie, maar bent u ook niet meer tevreden met het aanrechtblad en de afhangende keukenkastjes? Dan bent u klaar voor een keukenrenovatie. Met een keukenrenovatie van KeukenGigant heeft u in slechts enkele uren een geheel nieuwe keuken. Storende elementen en een slechte afwerking van keukendeurtjes waarvan de bovenkant loskomt zijn in geen velden of wegen meer te bekennen.

Bereken hier zelf de prijs

U voordelen van een keukenrenovatie

  • Een keuken voor een voordelige prijs
  • Een als nieuw ogende keuken
  • Een snelle oplossing
  • Uw keukenproblemen verdwijnen

Offerte aanvragen

Algemene voorwaarden

Cookies

Privacybeleid

Copyright © 2020 keukengigant.nl