Maatwerk voor de scherpste prijs | Topkwaliteit - Standaard 5 jaar garantie!

Een hoogglans keuken: de voor- en nadelen

Tegenwoordig is de hoogglans keuken helemaal in. De ontzettend populaire keuken ziet er namelijk zeer modern en mooi uit. De hoogglans keukens glimmen, wat een mooi effect geeft. Het chique en minimalistische beeld is een lust voor het oog. Maar wat zijn de voor- en nadelen van een hoogglans keuken ten opzichte van een keuken zonder hoogglans.

Bereken hier zelf de prijs

Voordelen van hoogglans keuken

Een hoogglans keuken heeft verschillende voordelen:

  • Een moderne uitstraling waarbij verschillende kleuren met elkaar kunnen worden gecombineerd
  • Minimalistische uitstraling waardoor de keuken ruimer oogt
  • Vanwege de hoogglans verf wordt er een soort spiegel gecreëerd, daardoor krijgt u een ruimer gevoel in de keuken
  • Een populaire optie bij keuken restylen!

Maak een afspraak voor de inmeetservice

Hoogglans keuken nadelen

Een hoogglans keuken is een zeer mooie keuken en is nieuw zeer mooi. Maar het is ook een keuken met een groot onderhoudsgehalte. Dit komt vooral naar voren als je kijkt naar de hoogglans keuken nadelen:

  • Vlekken en vuil zijn snel te zien op keukendeurtjes
  • Krassen zijn snel gemaakt en deze zijn duidelijk te zien

Het is dus belangrijk dat een hoogglans keuken goed wordt onderhouden en wordt schoongemaakt. Heeft u bijvoorbeeld een witte hoogglans keuken, dan zijn de vlekken nog meer zichtbaar, dus houdt ook rekening met de kleur die u kiest.

Hoogglans keuken schoonmaken

Een hoogglans keuken schoonmaken moet regelmatig gebeuren. Dit is het eenvoudigste te doen door eerst een vochtige doek te gebruiken en daarna een droge. Door de vochtige doek eerst te gebruiken om het vuil los te weken, kunt u het daarna met de droge doek eenvoudig verwijderen. Het is ook mogelijk om het oppervlak van de hoogglans keuken te beschermen tegen vlekken. Er zijn speciale sprays met een coating die vuil afstoot. Dit weerhoudt het vuil er echter niet van om na verloop van tijd toch op het aanrecht te komen. Regelmatig schoonmaken blijft hierdoor zeer belangrijk. Wilt u een nieuwe keuken ontwerpen en omtoveren tot een hoogglans keuken? Bekijk dan eens de mogelijkheden met onze eenvoudige keukenconfigurator.

Offerte aanvragen

Algemene voorwaarden

Cookies

Privacybeleid

Copyright © 2020 keukengigant.nl