Maatwerk voor de scherpste prijs | Topkwaliteit - 10 jaar garantie!

Nieuwe keukenscharnieren: Gebruik onze inmeetservice!

Het is leuk om eens in de zoveel tijd iets te vernieuwen aan je woning. Voor een ruimte als een keuken is dit wat lastiger. Toch kan het zijn dat deze ruimte nog weinig voor u doet, omdat de keukenkastjes los in de scharnieren hangen of omdat ze niet goed sluiten. Een keuken wegdoen om deze reden kan uiteindelijk een aardig zakcentje kosten. Immers heeft u ook weer een vervangende keuken nodig.

Maak een afspraak voor de inmeetservice

Vervang de scharnieren van uw keuken

Het is zonde om uw keuken te vervangen wanneer uw huidige keuken nog gemakkelijk een tweede leven verdient. Een keuken is het hart van een huis. Een plek die u elke dag een paar keer bezoekt om de lekkerste gerechten klaar te maken. Dit doet u natuurlijk het liefst op een plek waar het prettig toeven is. Wanneer uw keuken er niet geheel sprankelend bij staat, is het tijd om uw keuken een kleine make-over te geven. Met een klein resultaat kunt u namelijk geweldige resultaten bereiken. Vaak is het vervangen van de scharnieren van de keukenkastjes al genoeg. Knappe kastdeurtjes die weer recht hangen en weer soepel lopen, geven u een instant gevoel van een nieuwe keuken.

Offerte aanvragen

Verschillende scharnieren

Bij KeukenGigant vindt u diverse scharnieren om uw keukenkastjes weer knap af te laten hangen. Deze scharnieren kunt u (bij)bestellen stap 5 in de keukenconfigurator: een online programma op onze website waarbij u uw ideale keuken samenstelt of de look van uw huidige keuken verandert. KeukenGigant heeft de volgende scharnieren in het assortiment om uw keukendeurtjes weer soepel te laten lopen:

  • Soft close scharnieren
  • Sleepdeurscharnier voor koelkastdeuren met sleepdeuren
  • Clip top 170 graden scharnieren

De meest aan de raden scharnieren zijn de soft-close scharnieren. Deze worden bij een keukenrenovatie standaard geleverd. Deze scharnieren zorgen ervoor dat uw keukenlades en keukendeuren geruisloos dichtvallen bij het sluiten van de kastjes.

Met een kleine investering, verlengt u de levensduur van uw kookruimte met jaren. Begin eens bij de scharnieren en kijk wat voor kleine dingen u nog meer kunt aanpassen om uw keuken een upgrade te geven.

Algemene voorwaarden

Cookies

Privacybeleid

Copyright © 2020 keukengigant.nl