Maatwerk voor de scherpste prijs | Topkwaliteit - Standaard 5 jaar garantie!

Keuken restaureren: voordelig bij Keukengigant

Na veelvuldig gebruik van uw keuken kan het aanrechtblad sleets worden. Overige elementen in uw keuken zijn ook aan slijtage onderhevig en dienen misschien wel vervangen te worden na enige tijd. Jarenlang intensief gebruik maken van een keuken, laat zijn sporen na. Gelukkig kunt u slijtage en ouderdom aan het oog onttrekken door gedeeltes van uw keuken te restaureren. 

Bereken hier zelf de prijs

Van restaureren naar renoveren

Wilt u uw oude keuken weer in ere herstellen? Dan is restaureren van uw keuken een goede optie. Tijdens de keuken restauratie wordt de ruimte teruggebracht naar de oude staat – de staat waarin uw keuken verkeerde toen u de keuken liet plaatsen. Vaak bedenkt men op dit moment dat mensen hun keuken liever een touch up willen geven in de vorm van een keuken renovatie.

Een keuken restauratie staat al langer op de planning. Nu heeft u eindelijk de knoop doorgehakt. Dat betekent werk aan de winkel. Wat voor kastjes wilt u precies? En in welke kleur? Dezelfde stijl of een heel andere stijl? Een keuken restaureren brengt veel stof tot nadenken met zich mee. Maak gebruik van onze inmeetservice. Onze adviseur komt bij u langs om advies te geven over de restauratie keukens. Zo weet u zeker dat de keuken restauratie in goede banen wordt geleid.

Maak een afspraak voor de inmeetservice

Vervang enkele elementen

Enkele elementen vervangen in uw keuken is voordeliger dan compleet verbouwen en in veel situaties is het de meest logische keuze. Sommige beschadigingen aan uw keuken hadden voorkomen kunnen worden. U had iets zuiniger kunnen zijn op uw keukenapparatuur bijvoorbeeld, of misschien had u wat vaker onderhoud moeten plegen aan het aanrecht of andere elementen in de keuken. Achteraf praten heeft vaak geen zin, maar in dit geval is het belangrijk om te weten wat schade aan uw keuken veroorzaakt kan hebben. Zo kunt u voorkomen dat u snel weer een keukenrenovatie nodig heeft. Al is een nieuwe uitstraling van uw keuken nog zo wenselijk, twee keer renoveren in een relatief korte tijd is onnodig.

Elke reden voor een nieuwe look van uw keuken is een goede reden. Schade, een verandering van smaak, of een verouderd aanrechtblok, alles is denkbaar. Wanneer uw keuken een renovatie ondergaat, geniet u van vele voordelen ten opzichte van een gehele verbouwing van uw keuken:

  • Een verouderde keuken is binnen één dag vernieuwd
  • Leidingen zijn aanwezig en hoeven niet te worden verlengd
  • De keuken blijft staan, u hoeft niet te kamperen in uw eigen huis
  • Een keukenrenovatie is voordelig dan aanschaffen van geheel nieuwe keuken

Offerte aanvragen

Inspiratie in onze showroom

Geef uw keuken een frisse uitstraling door een nieuw sausje over de meubels te gieten. Ga voor een nieuw aanrechtblad, andere tegels en nieuwe frontjes voor de keukenkastjes. Kijk op de website van Keukengigant voor een dosis inspiratie. Inspiratie kunt u ook vinden in één van onze showrooms alwaar onze keukenexperts u advies kunnen geven voor de metamorfose van uw keuken. Maak een afspraak en geniet snel van een nieuwe keuken!

Algemene voorwaarden

Cookies

Privacybeleid

Copyright © 2020 keukengigant.nl