MAATWERK VOOR DE SCHERPSTE PRIJS

INMEET- & MONTAGESERVICE

TOPKWALITEIT - 5 JAAR GARANTIE

VANAF 2004 ALTIJD TEVREDEN KLANTEN

Schade in keuken herstellen

Schade in de keuken krijg je helaas sneller dan je lief is. Er wordt natuurlijk veel gedaan en hierdoor kan er schade ontstaan. Nu is er natuurlijk wel een verschil tussen gebruiksschade en schade door ongelukken. Maar wat de oorzaak ook is, je wilt dat de schade zo snel mogelijk wordt hersteld.

Bereken hier zelf de prijs

Meest voorkomende schade in de keuken

In de keuken zijn er vele manieren waardoor er schade kan ontstaan. De meest voorkomende schade die je in de keuken tegenkomt zijn:

  • Krassen
  • Deuken
  • Waterschade
  • Brandschade

Bovenstaande schade in de keuken kan je natuurlijk snel krijgen. Krassen kan je krijg door even snel iets te snijden op het werkblad. Deuken door net even een kastdeurtje te hard dicht te doen. Waterschade kan je krijgen door een lekkage. Brandschade omdat je een te hete pan op het werkblad hebt gezegd.

Maak een afspraak voor de inmeetservice

Wat is de oplossing?

De oplossing voor het herstellen van de schade is door de keukenonderdelen te vervangen. Je hoeft gelukkig niet de gehele keuken te vervangen. De mogelijkheden zijn:

Bij ons kun je terecht voor het herstellen van alle schade. Maak een afspraak voor onze inmeetservice voor persoonlijk advies bij jou thuis!

Offerte aanvragen