Maatwerk voor de scherpste prijs | Topkwaliteit - Standaard 5 jaar garantie!

Een keuken van Bruynzeel kopen of toch renoveren?

Is uw keuken of zijn bepaalde keukenonderdelen in slechte staat? En wilt u bijvoorbeeld een nieuwe keuken van Bruynzeel kopen? Overweeg dan eerst eens om de keuken te renoveren. Bij Keukengigant vindt u het perfecte alternatief voor de bouwmarkten zoals Bruynzeelkeukens. Stel daarom zelf uw keuken of keukenkastjes samen met de configurator!

Bereken hier zelf de prijs

Bruynzeel keukenkastjes vs. Keukenkastjes vernieuwen

Twijfelt u nog of u moet kiezen voor een keukenkastjes vernieuwen of het kopen van Bruynzeel keukenkastjes, hier de voordelen van Keukengigant ten opzichte van Bruynzeel:

 1. 100% vakmanschap bij Keukengigant
  Veel bouwmarkten gebruiken standaard maten. Bij ons kunt u zelf kiezen hoe uw keukenkastjes eruit komen te zien en helemaal aanpassen aan uw keuken
 2. Eenvoudige configurator
  Een groot voordeel is dat u uw eigen keuken kunt samenstellen met behulp van onze configurator. Vul zelf uw maten in en kies uw eigen keukenfrontjes en kleuren. Dit is een zeer groot voordeel ten opzichte van Bruynzeelkeukens.
 3. 10 jaar garantie
  Onze keukenkasten hebben een garantie van 10 jaar. Al onze onderdelen van de keuken gaan zeer lang mee en zijn van duurzame kwaliteit.

Maak snel gebruik van de configurator en profiteer van de voordelen van keukenrenovatie ten opzichte van Bruynzeel keukenkasten!

Maak een afspraak voor de inmeetservice

> Bekijk ook eens de ideeën om een keuken te restylen.

De voordelen van Keukengigant

Onze keukens zijn ideaal als u gebonden bent aan een budget. U kunt zelf bepalen hoeveel geld u kwijt bent aan uw vernieuwde keuken. Bij Bruynzeel keukens koopt u direct een gehele keuken. De Bruynzeel keukens prijzen liggen daarom ook boven onze scherpe prijzen. Daarnaast kunt u profiteren van onze andere voordelen:

 • Scherpste prijzen, met onze keukenkastjes en blokken bent u goedkoper uit dan bij het aankopen van een Bruynzeel keukenblok of kast.
 • Persoonlijk advies, breng een bezoek aan onze showrooms in Breda, Purmerend en Hoofddorp en ontvang persoonlijk advies. Een afspraak bij u thuis is ook mogelijk.
 • Montageservice, wilt u de keukens niet zelf monteren? Dan kunt u onze monteurs inhuren om dit te doen. Zij kunnen u ook alles vertellen over onze keuken aanbiedingen.
> Keukenkastjes vervangen? Doe het snel en eenvoudig met onze configurator!

Offerte aanvragen

Algemene voorwaarden

Cookies

Privacybeleid

Copyright © 2020 keukengigant.nl